Kursoversikt: Barn
SCIENTOLOGI-VERKTØY FOR LIVET | Se alle kursene »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Barner et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.
Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »
START NÅ »
Gå i gang med ditt gratis online-kurs.

Barn
Kursoversikt

De fleste foreldre lærer ikke hvordan man skal oppdra et sunt og lykkelig barn. Faktisk er det slik at mange bare snubler seg gjennom hele prosessen selv om de har de beste hensikter. Derfor er det alt for vanlig å finne en ulykkelig familiesituasjon med konstante gnisninger mellom foreldre og barn.

Dette er ikke en naturlig tilstand. Faktisk, det kan unngås fullstendig. L. Ron Hubbard utviklet mange metoder for å få frem det beste i et barn – og dets foreldre. På dette kurset og det tilhørende heftet vil du lese om noen av disse metodene, og oppdage hvordan det kan la seg gjøre å oppdra et barn uten å bryte ned dets vilje, hvordan éns barn gjerne vil yte sitt til familien og hvordan man hjelper barnet med raskt å komme over hverdagens forstyrrelser og traumatiske opplevelser, som tilværelsen byr på.

Å oppdra et barn burde være en glede. Det kan være det. Det kan faktisk være en av de mest givende av alle menneskelige opplevelser. Bruker man de prinsippene man finner i Scientologi om oppdragelsen av barn er det mulig å sikre at de er glade, kjærlige og arbeidsomme, og at de blir verdifulle deltagere i det samfunnet de lever i.