Kursoversikt: Årsaken til undertrykkelse
SCIENTOLOGI-VERKTØY FOR LIVET | Se alle kursene »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Årsaken til undertrykkelseer et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.
Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »
START NÅ »
Gå i gang med ditt gratis online-kurs.

Årsaken til undertrykkelse
Kursoversikt

Hvorfor er noen mennesker oftere syke enn andre? Hvorfor er noen ulykkesfugler? Og finnes det en grunn til at noen lever livet som på en følelsesmessig berg-og-dal-bane? De har det bra den ene dagen og dårlig den neste.

Det finnes en grunn, og den har intet med gudene, skjebnen eller stjernenes posisjon å gjøre. Den virkelige årsaken til disse fenomenene – og løsningen – er forklart i Scientologi.

L. Ron Hubbard var i stand til å se gjennom kompleksitetene i menneskers adferd, og oppdage de underliggende faktorene som forklarer fenomenet undertrykkelse av folk. For det er undertrykkelse fra andre som forårsaker disse tilsynelatende tilfeldige hendelsene.

I hans egne ord i dette heftet vil du kunne lære å gjennomskue de menneskene som ikke ønsker deg godt, men også dem som i virkeligheten er dine venner. Det vil gå opp for deg hvorfor noen mennesker klarer seg dårlig i livet og hvordan du kan hjelpe dem til å føle seg godt til pass igjen. Du vil også lære å forstå mekanismene bak denne nedbrytende og dog ikke ualminnelige situasjonen og finne måter å overvinne den på. Det er data som umiddelbart og konkret virkelig kunne endre livet ditt, akkurat som de har endret livet til andre.