Kursoversikt: Kommunikasjon
SCIENTOLOGI-VERKTØY FOR LIVET | Se alle kursene »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Kommunikasjoner et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.
Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »
START NÅ »
Gå i gang med ditt gratis online-kurs.

Kommunikasjon
Kursoversikt

L. Ron Hubbard skrev: «Et menneske er så dødt som det ikke kan kommunisere.» Og kommunikasjon er en side av livet som han virkelig utforsket grundig – faktisk skrev han flere hundre tusen ord om dette enormt viktige emnet. Kommunikasjonsferdigheter er helt nødvendige innen ethvert område av menneskelig samhandling. Når alt kommer til alt, er faktisk kommunikasjon på ethvert nivå den eneste aktiviteten som alle mennesker har felles .

Fordelene ved effektiv kommunikasjon er altfor mange til å kunne listes opp, for de gagner alle sider av livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere er vesentlig for å lykkes i enhver bestrebelse.

I dette heftet vil du lære hva god kommunikasjon består av og hvordan man gjenkjenner den dårlige, hva bestanddelene i kommunikasjon er og hvordan man utnytter dem, og hvorfor mer kommunikasjon, ikke mindre, bringer mer individuell frihet.

Det er også atskillige øvelser inkludert i dette kurset og det tilhørende heftet som Hubbard utviklet for å forbedre ens kommunikasjonsnivå, og som har bred praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse av disse dataene vil forsyne deg med verktøy som du kan bruke for alltid.