Oversikt: Løsningen på stoffer
SCIENTOLOGI-VERKTØY FOR LIVET | Se alle kursene »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Løsninger på stoffer et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.
Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »
START NÅ »
Gå i gang med ditt gratis online-kurs.

Løsninger på stoff
Kursoversikt

Å si at stoff har blitt samfunnets største svøpe, er ingen overdrivelse av situasjonen. Ingen del av livet er uberørt av denne epidemien. Kriminalitet og vold er de mest innlysende bivirkningene, men umoral, avbrutt utdannelse og ødelagte liv er i sannhet ikke noe mindre alvorlig, og like utbredt.

Og problemet er ikke begrenset til stoffer som selges på gaten. Virkningene av legemidler og psykiatriske medikamenter, enten det er smertestillende, beroligende eller «antidepressiva», er like ødeleggende.

L. Ron Hubbard tok fatt i dette problemet, ikke for å gi en løsning på fysiske plager hos individer, men for å fortsette sin søken etter å frigjøre mennesket som ånd, og langs denne ruten håndtere enhver barriere som trengte å løses. Stoffer var en slik barriere.

Før Hubbard utviklet et fungerende rehabiliteringsprogram for stoffmisbrukere, fantes det ingen løsning. Psykiatri-inspirerte programmer hadde langt flere fiaskoer enn suksesser, og noen skapte bare verre avhengighet. Selv andre, mer velmenende mennesker oppdaget at de gode hensiktene deres ikke var nok. De manglet en teknologi som virket.

L. Ron Hubbards program leverer den teknologien. Det hjelper personen til å oppdage hvorfor han tok stoff i første omgang, eliminerer den mentale og åndelige skaden forårsaket av stoffer, fjerner stoffrester i kroppen som har vært der i lang tid, og forsyner personen med verktøy som vil sette ham i stand til å holde seg permanent stoffri. Det er uten tvil det grundigste og mest effektive programmet i verden. Hundretusener vil skrive under på at i dag kan de som er avhengige av stoffer og alkohol, for første gang frigjøre seg fra dette tyranniet og møte livet med fornyet kraft og håp.

Dette kurset og det tilhørende heftet inneholder noen av dette programmets grunnleggende prinsipper og gir for første gang en virkelig forståelse av problemene i forbindelse med stoffmisbruk.