Kursoversikt: Integritet og ærlighet
SCIENTOLOGI-VERKTØY FOR LIVET | Se alle kursene »
The Technology of Study
The Dynamics of Existence
The Components of Understanding
The Emotional Tone Scale
Communication
Assists for Illnesses and Injuries
Answers to Drugs
How to Resolve Conflicts
Integrity and Honesty
Ethics and Conditions
The Cause of Suppression
Solutions for a Dangerous Environment
Marriage
Children
Tools for the Workplace
Basics of Organizing
Targets and Goals
Investigations
Fundamentals of Public Relations
Integritet og ærligheter et gratis online-kurs som du kan begynne på med det samme. Det er vår gratis service til deg.
Hvis du allerede har begynt på dette kurset, logg inn her »
START NÅ »
Gå i gang med ditt gratis online-kurs.

Integritet og ærlighet
Kursoversikt

Hva får mennesker til å trekke seg tilbake fra deltakelse i livet? Et sorgløst barn blir reservert og forsiktig som tenåring. En vellykket karrierekvinne som forlater det ene personlige forholdet etter det andre, lider av manglende selvfølelse. En pensjonert mann ser tilbake på livet sitt og angrer på valgene han gjorde.

Det finnes en årsak til disse alt for vanlige situasjonene. Det er ikke bare «noe som skjer» eller noe som er underlagt skjebnen. L. Ron Hubbard samlet en enorm mengde forskningsresultater som direkte retter seg mot og løser de underliggende årsakene bak hvorfor man trekker seg tilbake fra andre og mister sin integritet.

Og han utviklet en presis måte du kan bruke til å hjelpe personer med å gjenvinne sin følelse av ærlighet og egenverdi. Knuste drømmer og anger over fortiden trenger ikke å fortsette å trekke folk vekk fra å engasjere seg i nåtiden.

Det finnes en reell mekanisme som får folk til å trekke seg ut av forhold, familier, grupper og faktisk vekk fra drømmene sine.

Og slike situasjoner kan bøtes på. I dette heftet og tilhørende kurs vil du oppdage hvordan du kan hjelpe andre med å gjenvinne deres integritet – og deres appetitt på livet. Det er et nytt syn på et gammelt problem. Det betyr at du ikke lenger behøver å sitte på sidelinjen og hjelpeløst observere andres pine. I stedet vil du ha verktøy for hånden som du kan løse en slik elendighet med.