Det gale å gjøre er ingenting

Det gale å gjøre er ingenting

I en verden som stormer hodestups mot en usikker fremtid, hvordan kan én enkelt person styre sin egen skjebne? Må han stumt vente på det neste uforutsette slaget? Eller skal han forsøke på alle mulige måter, ved hjelp av en hvilken som helst plan, å sikre fremtiden til dem han er glad i og det samfunnet han lever i? L. Ron Hubbards uforglemmelige svar på slike spørsmål avslører hvordan vi kan garantere vår egen fremtidige overlevelse. Read More 

buy
$15 USD
Antall
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_wrong_title

More About Det gale å gjøre er ingenting

Her i dette samfunnet er vi omgitt av en masse mennesker som sier: «Å, vel, det er ingenting jeg kan gjøre med det.» Men det er klart for meg at dette er, og ser ut til å være, en situasjon som man ikke kan si dette om. For første gang står vi overfor det faktumet, det absolutte faktumet at nøyaktig det gale å gjøre, er ingenting. L. Ron Hubbard

I en verden med uforutsigbare krefter som stormer hodekulls mot en usikker fremtid, hvordan kan én enkelt person styre sin egen skjebne? Hvordan kan han beskytte sin families ve og vel, fremgangen til gruppen sin og sin nasjons sikkerhet?

Må han stumt vente på det neste uforutsette slaget, som meget vel kan bety slutten på alle hans drømmer og forhåpninger? Eller skal han forsøke på alle mulige måter, ved hjelp av en hvilken som helst plan, å sikre fremtiden til dem han er glad i og det samfunnet han lever i?

Her er da Rons uforglemmelige svar på slike spørsmål. Hva han avslører er ikke bare et prinsipp som betyr forskjellen på suksess og fiasko på ethvert område av livet, det er også en grunnleggende sannhet som vi kan garantere vår fremtidige overlevelse som individer, grupper, nasjoner og menneskeheten i sin helhet.