Frivillig Prest Informasjonspakke

Frivillig Prest Informasjonspakke

Klikk for et større bilde og andre visninger

Det finnes ingen bedre følelse i livet enn det å ha evnen til å yte effektiv hjelp og gjøre en forskjell i noens liv. Men noen ganger er det hjelperen som trenger en håndsrekning, og det er det dette settet sørger for.

Inkludert i pakken vil du motta:

  • Informasjonsmateriale som tilbyr deg raske, virksomme og effektive kurs som du i 19 forskjellige emner kan ta gratis for å håndtere en hvilken som helst type situasjon i livet;
  • En 40-siders brosjyre som viser Scientologi Frivillige prester i aksjon rundt om i verden, og vitnesbyrd fra dem som har blitt hjulpet;
  • En DVD som viser den servicen som Scientologi Frivillige prester gir over hele verden, så vel som intervju med dem som har sett Frivillige prester i aksjon og resultatene deres.

Vennligst fyll ut skjemaet til høyre for å kunne motta ditt gratis sett. Dine opplysninger vil bli holdt fortrolige og deles ikke med tredjepart.

BESTILL DINE
GRATIS MATERIALER

Fyll ut skjemaet under for å få dine GRATIS materialer.

Fyll ut skjemaet under for å få dine GRATIS materialer.

* Dette er et nødvendig felt.

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@scientology.net. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.