SANNHETEN OM STOFF. GRATIS HEFTE OG INFORMASJONSSETT

Vennligst foreta et valg nedenfor.

  Dette settet kommer i en eske og inneholder fjorten illustrerte Sannheten om stoff-hefter, skrevet spesielt for å utdanne unge om stoffmisbruk, og de dekker i detalj opprinnelsen, populærnavn og kort- og langtidsvirkningene av de mest misbrukte stoffene: marihuana, ecstacy, kokain, smertestillende midler, LSD, crystal meth, heroin og andre. Også inkludert er et oversikthefte som skildrer faktaene om stoffmisbruk og grunnene til hvorfor mennesker tar stoff til å begynne med. Hele settet leveres gratis.


  For de som gjerne vil gjøre noe med stoffproblemene i sin lokalsamfunn, inneholder denne pakken:
  • En eske med fjorten hefter med informasjon om stoffer, fra Sannheten om stoff-serien.
  • DVD-en Skapingen av en stoffri verden, med prisbelønte public service-annonser og en trailer om Sannheten om stoff-dokumentaren.
  • Aktivitetshåndboken Sannheten om stoff, gir presise detaljer om hva man kan gjøre for å skape et stoffritt samfunn.

BESTILL MATERIALER
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Obligatoriske felter

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@scientology.net. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.