Gjør Menneskerettighetene til virkelighet, informasjonspakke med DVD

Gjør Menneskerettighetene til virkelighet, informasjonspakke med DVD

BRINGING HUMAN RIGHTS TO LIFE INFORMATION KIT & DVD

Øk bevisstheten om menneskerettighetene i lokalsamfunnet ditt og hjelp til med å gjøre menneskerettighetene til en kjennsgjerning. Til de som gjerne vil gjøre noe med det, gir denne informasjonspakken verktøy til å hjelpe med å gjøre det. Den inneholder en gratis DVD med menneskerettighetenes historie, med 30 public service-annonser som illustrerer hver av de 30 artiklene, som utgjør Verdenserklæringen om menneskerettigheter.

BESTILL GRATIS INFORMASJONSPAKKE
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

Fyll ut skjemaet herunder for å motta dine GRATIS materialer.

* Dette er et nødvendig felt.

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@scientology.net. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.