Gratis CCHR-informasjonspakke

Denne gratis CCHR-informasjonspakken gir deg redskapene til å beskytte de mest sårbare fra psykiatriske overgrep og gjenopprette menneskerettighetene innenfor området psykisk helse. Den inneholder nøyaktige trinn til effektivt å håndtere psykiatriske overgrep og gir hardtslående fakta og anbefalinger med henblikk på å gjøre slutt på psykiatriens skadelige praksis og bidra til å redde liv. Denne pakken inneholder også en DVD med dokumentarfilmen «Markedsføringen av galskap: Er vi alle sinnsyke?» som avslører sannheten bak det enormt innbringende partnerskapet mellom psykiatri og legemiddelprodusenter, som har skapt et profittsentrum på 80 milliarder dollar.

BESTILL MATERIALER
NOTICE: Due to high demand, this item is temporarily out of stock. Please fill out this form to place your preorder, which will be fulfilled as soon as supplies are available.

* Dette er et nødvendig felt.

For å behandle din anmodning må du samtykke i at dine kontaktdata blir gitt videre til den enheten, den allmennyttige organisasjonen og/eller den serviceenheten som utfører leveringen av den bestilte informasjonen eller de bestilte materialene. Du kan senere til enhver tid og uten omkostninger gjøre innsigelse mot fremtidig bruk av dine kontaktopplysninger ved å sende en e-post til unsubscribe@scientology.net. For ytterligere opplysninger se vår fortrolighetserklæring og vilkår for bruk.