DAVID MISCAVIGE
NYE AVANSERTE ORGANISASJONER I HORISONTEN

For dramatisk å sette fart på kirkemedlemmers fremskritt på sin åndelige reise til de høyeste nivåene i Scientologi, startet David Miscavige, religionens kirkelige leder, et program for å etablere Avanserte organisasjoner på alle kontinenter. Som navnet antyder, åpner disse organisasjonene porten til de høyeste nivåene på vidt gap. Som et annet tegn på kirkens rivende vekst, fantes det i de foregående fem tiårene fire Avanserte organisasjoner. I 2009 var det ytterligere tre Avanserte organisasjoner underveis, og fullførte Scientologis verdensomspennende vei til evigheten.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR AFRIKA

Kyalami Castle er det kommende hjemmet for den Avanserte organisasjonen i Afrika. Den ligger på 80 mål land mellom Johannesburg og Pretoria og kalles lokalt for «stedet i himmelen». Bygningen er velegnet til å levere avanserte religiøse Scientologi-tjenester, med perfekt innrettede lokaler til studier og åndelig veiledning, samt en stor sal som kan romme 1000 mennesker for Scientologi-tilstelninger og seminarer. Alt i alt er det den ideelle settingen for et religiøst fristed, som gir afrikanske scientologer muligheten til å gå opp Scientologi-broen til åndelig frihet.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR CANADA

En idyllisk eiendom mindre enn 30 minutter fra Torontos lufthavn, vil tjene som Avansert organisasjon for kanadiske medlemmer av kirken og som Canadas kontinentale forbindelseskontor. Eiendommen fungerte tidligere som kro og konferansesenter, og den består av fem separate bygninger på i alt 15 000 kvadratmeter som ligger på 700 mål land.

DEN AVANSERTE ORGANISASJONEN FOR LATIN-AMERIKA

Palmas Plaza i Las Lomas-området i Mexico City omfatter 23 500 kvadratmeter og skal ikke bare huse den Avanserte organisasjonen, men også det kontinentale forbindelseskontoret for Latin-Amerika. Med sju kirker i Mexico samt kirker og misjoner i hele Sør- og Mellom-Amerika, kommer denne Avanserte organisasjonen til å tilfredsstille den voksende etterspørselen fra 21 land.