USAs musikkby ønsker vår Scientologikirke og Celebrity Centre velkommen

USAS MUSIKKBY ØNSKER VÅR SCIENTOLOGIKIRKE OG CELEBRITY CENTRE VELKOMMEN

Ved åpningen av den nye Scientologikirken og Celebrity Centre Nashville den 25. april 2009, bare halvannen kilometer fra «Music Row», studio-kvartalet, møttes scientologer fra hele regionen. Til stede var også mange lokale dignitarer, beboere og Hollywood-kjendiser. Blant deltakerne var Grammy-vinneren, komponisten og musikeren Mark Isham og skuespillerne Anne Archer og Jenna Elfman.

Miscavige sto for å klippe over snoren og fikk selskap av kirkens ledere og spesielle gjester til å åpne dørene for alle til Nashville Scientologikirke og Celebrity Centre.
Da David Miscavige innviet den nye kirken, talte han om den videre betydningen av en Scientologikirke i hjertet av USAs musikkby:

«Den nye Ideelle orgen og Celebrity Centre signaliserer noe stort for morgendagen. Og når man kobler det med vår evne til å gjenvinne den enkeltes iboende kreativitet, vår evne til å gjenoppvekke drømmer og gjenskape kraften til å oppfylle disse drømmene, så blir vi nå i stand til å gjøre det, som L. Ron Hubbard sa om kunstneren som den som skaper den skjønnheten og herligheten kulturer er avhengige av.

Og det er både hva denne nye kirken representerer og hvorfor vi er kommet til Nashville. Og mens Nashville er kjent som hjertet og sjelen i amerikansk musikk, så la byen nå realisere sin skjebne og skrive en sang som vil oppmuntre hvert eneste menneske.»

Med disse ord ble båndet klippet, og den nye kirken i USAs musikkby ble åpnet for alle, slik at alle kunne begynne å skrive på den nye sangen.