mer

SCIENTOLOGI: ET TIÅR I VEKST

Scientologikirkens historie har aldri vært mer oppløftende, betydningsfull og livsviktig enn den er i begynnelsen av 2015.

Scientologi har sett større ekspansjon i løpet av de siste ti årene enn i de foregående 50 år til sammen. Dens 11 000 kirker og grupper lyser nå opp alle deler av planeten, mens Scientologi har åpnet 40 Ideelle Orger som spenner over fem kontinenter, siden 2004.

I 2013 avduket religionen landmerket sitt: Flag-katedralen i Clearwater i Florida. Scientologis vidstrakte åndelige hovedkvarter er en arkitektonisk og teknisk triumf som i høyeste grad virkeliggjør grunnlegger L. Ron Hubbards visjon om en bedre verden.
Kirken er nå også et forbilde i ypperste klasse i det å være selvforsynt, med et par heldigitaliserte, hypermoderne forlagshus i tillegg til trykkeri- og produksjonsfasiliteter i verdensklasse.

SCIENTOLOGY INTERNATIONAL DISSEMINATION & DISTRIBUTION CENTER

Den spektakulære veksten i det forløpne tiår fortsetter videre inn i fremtiden med et vidtrekkende Scientologi-media- og kringkastingssenter, som etter planen blir åpnet i hjertet av Los Angeles tidlig på året. Mer enn 70 nye kirker og sentre, som er på forskjellige stadier når det gjelder planlegging, utforming og konstruksjon, vil også snart slutte seg til den stadig voksende Scientologi-familien.

FREMTIDIG GLOBALT MEDIASENTER: SCIENTOLOGY MEDIA PRODUCTIONS

Når det gjelder humanitært arbeid, sponser kirken verdens største kampanje mot stoff så vel som et av de mest betydelige menneskerettighetsinitiativer til dags dato. Og det forandrer menneskers liv til det bedre hvert eneste minutt.

HUMANITÆRE PROGRAMMER SOM KIRKEN SPONSER

Dette er den sanne historien om Scientologi.

Det er historien om hvordan Scientologi forblir den hurtigst voksende religionen i det 21. århundret, etter å ha opplevd 10 år med spredning, ekspansjon og blomstring uten sidestykke.

Det er en historie vi er veldig glade for å dele med deg.