Bruksanvisning for sinnet

Bruksanvisning for sinnet

Sinnet ditt: Det er din konstante ledsager. Likevel har Mennesket praktisk talt ikke visst noen ting om hvordan det virker. Og fra ekteskap som ender med skilsmisse til karrierer som havner i frustrasjon, kan så godt som alle menneskelige kriser spores tilbake til Menneskets uvitenhet om sinnet. Ved å studere denne «bruksanvisningen» som detaljert beskriver, hvordan sinnet er oppbygd og hvordan det fungerer, kan hvem som helst forstå de underliggende årsakene som ligger bak menneskelig atferd, og bruke denne kunnskapen til å løse enhver situasjon de møter i livet. Read More 

buy
$15 USD
Antall
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_operation_manual_title

More About Bruksanvisning for sinnet

Å prøve å finne ut hva som holder deg i gang, hvorfor du har så mye rett som du har, hvorfor du overhodet fungerer, hvorfor du overhodet tenker – det ville være litt av et eventyr.L. Ron Hubbard

Sinnet ditt: Det er din konstante ledsager. Du lever med det døgnet rundt hver eneste dag hele livet. Likevel har Mennesket praktisk talt ikke visst noen ting om hvordan det virker. Og fra ekteskap som ender med skilsmisse til karrierer som havner i frustrasjon, fra spenningene som forstyrrer jobben til konflikter som splitter nasjoner, kan så godt som alle menneskelige kriser spores tilbake til Menneskets uvitenhet om sinnet.

Forestill deg så de potensielle fordelene ved å finne svarene. Ikke bare kunne organisasjoner lykkes og nasjoner løse sine uoverensstemmelser, men en person som var utstyrt med en slik viten, som fullt ut forstod seg selv og andre, ville ha en mye større sjanse til å oppnå målene sine.

Faktisk har millioner oppnådd akkurat det. For første gang i historien har Mennesket kommet i besittelse av en «bruksanvisning» som detaljert beskriver hele sinnets anatomi og nøyaktig hvordan det fungerer. Ved å studere denne «bruksanvisningen» kan hvem som helst forstå de underliggende årsakene som ligger bak den endeløse variasjonen i menneskelig atferd, og bruke denne kunnskapen til å løse enhver situasjon de møter i livet.

Her er da eventyret ved å oppdage virkemåtene til den mest verdifulle varen noe enkeltmenneske noensinne vil eie.