Penger

Penger

Å dømme ut fra presset og bekymringene som er forbundet med dette emnet, er få mennesker klar over pengenes virkelige formål og funksjon. Etter som Ron beskriver den korrekte rollen de spiller med hensyn til å være til hjelp i individers, gruppers og kulturers overlevelse, blir klart at penger ikke har fått sitt motbydelige rykte fra bruken av dem, men fra misbruket av dem.Her er altså et fullstendig nytt perspektiv som fjerner mystikken fra et emne og en vare som alle er avhengige av. Og når det gjelder hva som følger fra dette, lytt og oppdag det. Read More 

buy
110 Nkr
Antall
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videoer

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_money_title

More About Penger

De er det som alle vil ha tak i. Om man ikke hadde noen ting som alle ville ha tak i, så ville du ikke ha noe spill.

Og så kommer vi frem til en av de mest fundamentale enighetene i vårt nåværende samfunn: at penger er noe som alle vil ha tak i og svært få mennesker har.L. Ron Hubbard

Penger er noe som selvfølgelig alle kjenner til. Men hvor mange mennesker forstår virkelig den rollen penger spiller i samfunnet?

Å dømme ut fra presset og bekymringene som er forbundet med dette emnet, er få mennesker klar over pengenes virkelige formål og funksjon. Her beskriver Hubbard deres korrekte rolle det er å bistå individers, gruppers og kulturers overlevelse. Etter som han fjerner de kompleksitetene som har samlet seg opp gjennom århundrene for å forhindre enhver som befinner seg utenfor det «aller helligste» fra virkelig å forstå deres formål og funksjon, blir hele emnet klart og fokusert. Og det som blir klart er at penger ikke har fått sitt motbydelige rykte fra bruken av dem, men fra misbruket av dem.Når man først forstår hva det er, inntar penger sin korrekte plass som bare ett element – skjønt et viktig et – som bidrar til individuell, organisatorisk og nasjonal overlevelse.

Her er altså et fullstendig nytt perspektiv som fjerner mystikken fra et emne og en vare som alle er avhengige av. Og når det gjelder hva som følger fra dette, lytt og oppdag det.