Økning av effektivitet

Økning av effektivitet

De som oppnår mer med mindre anstrengelse, er mer villige, mer dugelige og faktisk mer effektive. De er bedre egnet til å ta avgjørende beslutninger. Det er et helt nytt perspektiv på effektivitet – ikke i en mekanisk forstand, men i form av tanke, emosjon og anstrengelse. Her er dessuten forklaringen på hvorfor det er av største betydning å ta for seg tanke. Alt i alt inneholder derfor dette foredraget midlene til å overvinne emosjonenes luner og anstrengelsen ved arbeid. Read More 

buy
$15 USD
Antall
Språk
Free Shipping Currently eligible for free shipping.
In Stock
Ships within 24 hours
Format:
Compact Disc
Lectures:
1

Videos

Excerpt

gcui_scientology_videos:video_node_classicsquote_efficiency_title

More About Økning av effektivitet

Det vi snakker om veldig plutselig og veldig direkte, er dette: Et individs effektivitet kan forandres og et individs effektivitet kan økes. Den kan forbedres eller den kan forverres.
L. Ron Hubbard

En organisasjons og faktisk en sivilisasjons suksess avhenger av individet. De som oppnår mer med mindre anstrengelse, er mer villige, mer dugelige og faktisk mer effektive. De lider under mindre emosjonelt stress og belastning. De er bedre egnet til å ta avgjørende beslutninger. Og etter hvert som effektiviteten øker innenfor hele industrier, har hele samfunnet utbytte av det.

Det er emnet i Økning av effektivitet, der Ron avslører oppdagelser som gir et helt nytt perspektiv på effektivitet – ikke i en mekanisk forstand, men i form av tanke, emosjon og anstrengelse. Her er dessuten forklaringen på hvorfor det er av største betydning å ta for seg tanke, fordi tanken alene kan forandre emosjon og anstrengelse. Alt i alt inneholder derfor dette foredraget «hemmeligheten» bak effektivitet, og midlene til å overvinne emosjonenes luner og anstrengelsen ved arbeid.