Offisielt for Scientologikirken: L. Ron Hubbard, Dianetikk, Hva er Scientologi? bøker, tro, David Miscavige

SCIENTOLOGI I DAG

Scientologikirke åpner dørene og ønsker tre stater velkommen

Scientologikirken Greater Cincinnati feiret åpningen av sitt nye store hjem den 25. februar. Over tusen scientologer deltok sammen med representanter fra stat, fylke og by i innvielsen.

les merL. RON HUBBARD
Grunnlegger av Dianetikk og Scientologi

Det finnes bare to prøver på om et liv er godt levd, bemerket L. Ron Hubbard en gang: Gjorde man det man hadde til hensikt å gjøre? Og var folk glade for at man levde? Som bevis på det første har vi hele hans livsverk inklusive de mere enn 12 000 skrevne verker og 3000 foredrag på opptak om Dianetikk og Scientologi.

Lær mere, besøk: www.lronhubbard.org

 

HVA ER SCIENTOLOGI?

Scientologi er en religion i den ordets retteste betydning, da den hjelper med å bringe mennesket til fullkommen frihet og sannhet. De essensielle læresetningene i Scientologi er følgende:

Du er et udødelig, åndelig vesen.

Din erfaring strekker seg langt utover en enkelt livstid. Og dine evner er ubegrensede, selv om de ikke er realiserte for øyeblikket.

Videre er mennesket grunnleggende sett godt. Det søker å overleve. Dets overlevelse avhenger av personen selv, hans medmennesker og hans oppnåelse av samhørighet med universet.

Lær mer

DAVID MISCAVIGE:

Ved roret under Scientologis eksplosive vekst

David Miscavige er den kirkelige lederen av Scientologi-religionen. Fra sin posisjon som styreformann for Religious Technology Center (RTC) bærer Mr. Miscavige det endelige ansvaret for å sikre den standardmessige og rene anvendelsen av L. Ron Hubbards teknologier samt å Holde Scientologi Virkende.

Lær mer