Ideal Organizations, New Churches, Official Church of Scientology: Videos, Religious Services & Communities

SCIENTOLOGI I DAG

Den hurtigst voksende religionen i det 21. århundret

Nye Scientologikirker
Imøtekommer den globale etterspørselen
etter Scientologi-religionen

For å imøtekomme den verdensomspennende etterspørselen av Dianetikk og Scientologi, blir en helt ny slags Scientologikirke åpnet i større byer rundt om i verden.

2004 markerte lanseringen av strategien av de Ideelle orgene (organisasjon), strategien for å forvandle alle Scientologikirker til Ideelle Scientologikirker.

Dette var målet som ble satt av L. Ron Hubbard for scientologer – en dag å skape kirker som var legemliggjørelsen av den policyen og teknologien han hadde tilveiebrakt for å hjelpe mennesker med å oppnå åndelig frihet.

få vite mer

Fremtidige kirker

Den religiøse lederen av Scientologikirken, David Miscavige, annonserte i 2004 oppstarten av et program for å skape Ideelle Scientologikirker over hele verden. Disse Ideelle Scientologikirkene står som utformingen av L. Ron Hubbards teknologi, utformet for å levere komplette servicer i Scientologi til både medlemmer og samfunnet. Siden lanseringen av strategien om de Ideelle kirkene, er 70 nye bygninger blitt anskaffet i store byer rundt om i verden.

få vite mer

Nye Avanserte organisasjoner i horisonten

For dramatisk å sette fart på kirkelige medlemmers fremskritt på deres åndelige reise til de høyeste nivåene i Scientologi, startet David Miscavige, religionens kirkelige leder, et program for å etablere Avanserte organisasjoner på alle kontinenter. Som navnet antyder, åpner disse organisasjonene porten til de høyeste nivåene på vidt gap. Som et annet tegn på kirkens rivende vekst, fantes det i de foregående fem tiårene fire Avanserte organisasjoner. I 2009 var det ytterligere tre Avanserte organisasjoner underveis, og fullførte Scientologis verdensomspennende vei til evigheten.

få vite mer

Flag landbase

Intet annet sted er Scientologi-religionens ekspansjon mer tydelig enn på Flag, dens åndelige hovedkvarter i Clearwater, Florida. For å sørge for at det viktigste av Scientologis religiøse fristeder fortsetter å imøtekomme den voksende etterspørselen etter dets ytelser, spenner det som begynte med en enkelt eiendom i 1975, nå over et kompleks bestående av omkring 50 bygninger innen en radius av sju kilometer med et areal på over 185 000 m².

få vite mer

Freewinds

Freewinds begynte å tjene Scientologikirken som et religiøst fristed i 1988. Det 135 meter lange motorfartøyet tilbyr et distraksjonsfritt miljø hvor kirkens medlemmer kan studere og oppleve det høyeste nivået av åndelig veiledning som er tilgjengelig i Scientologi-religionen.

få vite mer

Bringer Scientologi ut til hele verden

Det nye 17 000 kvadratmeter store internasjonale disseminerings- og distribusjonssenteret for Scientologikirken er en trykkeri- og produksjonsfasilitet som det bare finnes en av. Det huser fremstilling, distribusjon og administrasjon – det hele under ett tak – og det betjenes utelukkende av medarbeidere fra kirken. Det nye senteret fremstiller dissemineringsmaterialene til de mer enn 10 000 Scientologikirker, -misjoner og tilknyttede grupper over hele verden og gjør det mulig for disse organisasjonene å imøtegå den hittil usette etterspørselen etter Scientologi-servicer og programmer.

få vite mer