SCIENTOLOGI-NYHETER

Ny Ideell org i hjertet av Australias havneby

SYDNEY, AUSTRALIA • 3. mai 2014

Den 3. mai om kvelden fylte 2500 scientologer fra hele Australia Castlereagh Street for å innvie Scientologikirkens nye ideelle organisasjon (Ideelle org) i Sydney, Australias havneby.

få vite mer

En LRH-drøm gjort til virkelighet: Den ideelle Pacifica-Broen

LOS ANGELES, CALIFORNIA • 8. mars 2014

Tre innvielsesbånd falt samtidig. Ett for innvielsen av den ideelle Amerikanske Saint Hill Organisasjonen. Et annet for den ideelle Avanserte Organisasjonen i Los Angeles. Og enda ett for å markere fullførelsen av den ideelle Pacifica-Broen – hver org i seg selv en ideell mønster-org.

få vite mer

Innvielsen av Europas ideelle inngangsport til OT

KØBENHAVN, DANMARK • 15. februar 2014

Vifting med en hærskare av flagg. Flaggene til mer enn 30 europeiske land vaiet i den danske vinterbrisen. Og tusener av scientologer, som snakket 27 språk, var samlet for å feire.

få vite mer

Feirer 2013: Året med episke prestasjoner

CLEARWATER I FLORIDA • 1. januar 2014

Scientologis nyttårsfeiring, avholdt i Clearwater i Florida, satte kronen på det som bare kan betegnes som Scientologis mest monumentale år.

få vite mer

En Ideell organisasjon ved portalen til den kinesisktalende verden

KAOHSIUNG I TAIWAN • 7. desember 2013

Den 7. desember 2013, i et regn av konfetti og en sky av ballonger, jublet en samling på mer enn 4000 da innvielsessløyfen falt ved den første Scientologikirken i Taiwan og den første Ideelle Scientologi-organisasjonen i Asia.

få vite mer

Scientologer fra 172 nasjoner erklærer: Vi er IAS!

CLEARWATER I FLORIDA • 30. november 2013

En ridder på en hvit hingst. Et seremonielt tromme- og sekkepipeorkester. Mer enn 6500 scientologer som representerer bortimot 50 nasjoner går inn i riddersalen
for å feire.

få vite mer

En honnør til dem som gjorde Scientologis katedral mulig

CLEARWATER I FLORIDA • 25. november 2013

«Byggingen av alle store katedraler begynte med plasseringen av en enkelt stein. Byggesteinen i et stort samfunn er enkeltpersonen.» – L. Ron Hubbard

Slik var det med Scientologi-religionens katedral for det 21. århundre, den nye Flag-bygningen i Clearwater i Florida – bygd ved hjelp av bidrag fra individuelle scientologer fra 94 nasjoner og åpnet den 17. november 2013.

få vite mer

Scientologis majestetiske prakt: Vår katedral i det 21. århundre

CLEARWATER I FLORIDA • 17. november 2013

10 273 scientologer.

En avventende sløyfe i perfekt balanse.

En seremoniell scene.

Velkommen til kronen på verket ved toppen av Broen.

«Mine venner, scientologer, det beste på planeten venter dere nå, for dørene til deres nye Flag-bygning er åpne og jeg inviterer dere offisielt til å krysse terskelen til en helt ny verden.» – David Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

få vite mer

Teknologiens gullalder fase II: Scientologi-broen til total frihet

CLEARWATER I FLORIDA • 17. november 2013

Det var den mest monumentale weekenden i vår historie.

Den største sammenkomsten av scientologer noensinne.

Tre episke begivenheter: sju timer med orientering om banebrytende utviklinger fraDavid Miscavige, styreformannen i Religious Technology Center.

få vite mer

L. Ron Hubbard
Grunnleggeren av Dianetikk og Scientologi

L. Ron Hubbard sa en gang at det bare finnes to kriterier for å ha levd et godt liv: Gjorde man det man satte seg fore? Og var folk glade for at man levde? Som et bevis på det første har vi hele hans livsverk, som omfatter mer enn 12 000 skrifter og 3000 innspilte foredrag om Dianetikk og Scientologi.

Lær mere, besøk: www.lronhubbard.org

HVA ER SCIENTOLOGI?

Scientologi er en religion i ordets høyeste betydning, fordi dem hjelper med å bringe mennesket til total frihet og sannhet. De essensielle læresetningene i Scientologi er følgende:

Du er et udødelig, åndelig vesen.

Din erfaring strekker seg langt utover en enkelt livstid. Og dine evner er ubegrensede, selv om de ikke er realisert for øyeblikket.

Videre er mennesket grunnleggende sett godt. Det søker å overleve. Og at dets overlevelse avhenger av det selv og dets medmennesker, og av dets oppnåelse av brorskap med universet.

få vite mer

DAVID MISCAVIGE
Ved roret under Scientologis eksplosive vekst

få vite mer